Koronavirustiedote Toivalan Urheilijat ry

17.3.2020

Hyvä ToUn pelaaja/huoltaja!

Toivalan Urheilijat ry:n harjoittelutauko jatkuu poikkeustilapäätöksen johdosta 13.4.2020 saakka. Tilannetta seurataan ja harjoittelun jatkumisesta ilmoitetaan joukkueenjohtajien kautta.

Pyydämme huoltajia huomioimaan valtioneuvoston suosituksen siitä, että kaikkien kansalaisten tulee välttää tarpeetonta oleskelua yleisillä paikoilla tai turhia kokoontumisia. Näin ollen lapsien ja nuorien ei tulisi kokoontua yhteen julkisille paikoille, vaan lasten ja nuorten tulisi pysyä kotonaan. Ulkoilu on sallittua, mutta se tulisi tehdä mieluiten yksin tai pienellä porukalla.

Tämä koskee myös Tanhulan kenttää. Teillä huoltajilla on nyt vastuu lasten liikkumisesta ja ns. pienpelejä Tanhulan kentällä ei saa järjestää. Yksin tai kaverin kanssa liikkuminen on kentällä seuran jäseniltä sallittu, kun vain kentän olosuhteet tämän sallivat. Jäisellä kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty.

Toivottavasti te vanhemmat saatte lapset ymmärtämään, että tilanne on erityisen poikkeava ja tähän pitää suhtautua asiaan kuuluvalla vakavuudella.

Tsemppiä ja jaksamista!

Toivalan Urheilijat ry:n hallitus