Joukkue-esittely: ToU P/T 7
Julkaistu: 16.06.2022 14.38

Joukkue-esittely: ToU P/T 7

ToU tytöt/pojat 2015 perustettiin elokuussa 2020. ToU:n tällä hetkellä nuorimmalla joukkueella on melkein 30 pelaajaa. Joukkueen pelaajista kolme on tyttöjä. Vaikka joukkue on suunnattu 2015 vuonna syntyneille, on mukana alusta asti ollut muutama 2016 vuonna syntynyt pelaaja.

Joukkue on perustamisesta lähtien harjoitellut kerran viikossa vanhempien toiveesta. Harjoitukset kestävät tunnin ja 15 minuuttia. Harjoituksissa treenataan monenlaisia taitoja, kuten tasapainoa, ketteryyttä ja pallonhallintaa. Lasten lempiasiat harjoituksissa ovat pelaaminen, maalien tekeminen, kuljettaminen ja syötteleminen. Joukkueella on ollut muutamia harjoituspelejä esimerkiksi Kuopion Eloa ja KuPS:in Kärppiä vastaan.

Joukkueella on 4 valmentajaa. Valmentajat: Liinu, Arja, Janna ja uusimpana lisäyksenä Jarmo, joka toimii joukkueen taitovalmentajana. Arja kuvailee joukkuetta näin: Huikea porukka! Lasten aktiivisuus kova jokaisissa harjoituksissa, joten taitotaso on kehittynyt huimasti joukkueen perustamisesta.

Joukkue pyrkii jatkamaan harjoittelua ja tenavaliigan pelaamista loppusyksyyn asti hyvällä fiiliksellä. Ensi talvena harjoitukset tullaan pitämään samaan tapaan kerran viikossa. Ensi kaudelle on harkinnassa aluesarjan aloittaminen.

kuva ja teksti: Leevi Huovinen

Toivalan Urheilijat ry

Vallantie 19

70900 Toivala

y-tunnus 0214905-2

tou.toivala@gmail.com